284Taekwon Do Skala Velenje OzadjeBackWash
 
Tae Kwon Do Skala Velenje logo
 
 
pest

Novice: 2017Slovenska reprezentanca zaključuje s pripravami na Svetovno prvenstvo, 25. 8. 2011

 
Člani slovenske ITF Taekwon-do reprezentance, med katerimi je kar pet velenjčanov (Staša Lipnik II.dan, Sarah Sobota I.dan, Tanja Verboten I.dan, Gašper Rek I.dan in Uroš Rupreht I.dan), v teh dneh zaključujejo z intenzivnimi pripravami na XVII. člansko svetovno prvenstvo, ki bo v začetku septembra potekalo v Severni Koreji.
Trener Peter Landeker je zadovoljen s pripravljenostjo reprezentantov in pravi, da treningi potekajo po načrtu, tekmovalci pa dosegajo zastavljene cilje. Žal tudi letos ne gre brez poškodb. Tokrat ima poškodovan gleženj Gašper Rek, zato trenira po prilagojenem programu, vendar lahko pričakujemo, da bo do odhoda v Pjongjang poškodba uspešno sanirana.
V minulih dneh je bil opravljen tudi prvi borbeni preizkus. Ekipa se je namreč odpravila na borbeni trening v Maribor, kjer so se tekmovalci pomerili z varovanci Tomaža Barade. Trening je dobro uspel in pokazal, da so naši borci dobro pripravljeni, da pa so še malenkosti, ki se jih da v prihodnjih dneh pred tekmovanjem še izboljšati in izpiliti.

Do odhoda v Korejo manjka še 10 dni.