284Taekwon Do Skala Velenje OzadjeBackWash
 
Tae Kwon Do Skala Velenje logo
 
 
pest

Novice: 2010

 

Voščilo, 19. 12. 2010

S hitrimi koraki vstopa v naš čas obdobje, ki ga ne merimo le z meseci, tedni, dnevi, urami, minutami, ampak predvsem s trenutki, namenjenimi prijateljem, sodelavcem, znancem. Naj bo pot do njih tlakovana z dobrimi nameni, srečo, zdravjem in uspehom. Srečno!

Prednovoletno srečanje, 14. 12. 2010

Srečanje bo potekalo dne 18. decembra 2010 v Gasilskem Domu v Gaberkah pri Šoštanju s pričetkom ob 12 uri, kjer se bomo skupaj poveselili ob iztekajočem se letu. Na srečanje so vabljeni vsi člani kluba in vsi, ki sodelujejo s klubom. Svojo udeležbo potrdite s plačilom enega eura trenerju Petru Landekerju, najkasneje do petka 17. decembra! Za vstopnino boste s sabo prinesli darilo v vrednosti 2 eura, ki ga bo kasneje prejel vsak naključno izžrebani udeleženec našega druženja. Prisrčno vabljeni!

"Skalčki" tretji najboljši v BIH, 1. 12. 2010

Minuli vikend so tekmovalci Taekwon-do kluba Skala Velenje preživeli v Doboju v BIH. Udeležili so se mednarodnega odprtega prvenstva za vse starostne kategorije.

6. skupni turnir Skala-Unior, Zreče; Velenjčani drugi, 22. 11. 2010

V Zrečah je v soboto, 20. novembra potekalo 6. mednarodno odprto prvenstvo Skala-Unior v Taekwondo-ju. Prvenstva, ki je nastalo z združitvijo dveh zelo uspešnih tekmovanj in poteka izmenično eno leto v Zrečah in naslednje v Velenju, se je udeležilo preko dvesto tekmovalcev iz sedemnajstih klubov iz Češke, Madžarske, BIH, Hrvaške in Slovenije.

Velenjski Taekwondoisti uspešni v Srbiji, Velenje, 6. 11. 2010

V soboto, 6.11.2010, so se tekmovalci Taekwon-do kluba Skala Velenje, pod vodstvom trenerja Petra Landekerja, udeležili mednarodnega odprtega prvenstva v Taekwondo-ju v Novem Sadu. Velenjčani, katere naslednji vikend čaka državno prvenstvo v Tržiču, so pokazali odlično pripravljenost in se iz Srbije vrnili z lepo zbirko odličij.

9th Junior and the 4th Veteran ITF Taekwon-Do World Championships, 28. 10. 2010

V mladinski konkurenci bodo tekmovali: Uroš Rupreht, črni pas I. dan, Taekwondo klub Skala Velenje, Aljaž Žvikart, črni pas I. dan, Taekwondo klub Skala Velenje, Staša Lipnik, črni pas II. dan, Taekwondo klub Skala Velenje in Kristina Podgrajšek, črni pas I. dan, Taekwondo klub Unior Zreče.

Ljubljana Open, 29. 5. 2010

MINULO SOBOTO 29.5.2010 SMO SE UDELEŽILI TEKMOVANJA LJUBLJANA OPEN V kategoriji dečki in deklice smo dosegli naslednje rezultate Domen Zabukovnik 1.mesto forme modri pas,Dean Vukančič 1.mesto forme rumeni pas,Tea Rakuša 1.mesto forme modri pas in 2.mesto borbe -45kg,Laura Vovk 1.mesto forme rumeni pas,Jerneja Jenšterle 1.mesto forme zeleni pas,Val Špegel 2.mesto forme modri pas,Nejc Rupreht 2.mesto forme rdeči pas,Nejc Rakuša 3.mesto forme modri pas,Klemen Vogler forme zeleni pas,Lan Markež 3.mesto forme rumeni pas in 3.mesto borbe -35kg,Glinšek 3.mestoforme rumeni pas V kategoriji člani in članice: Tanja Verboten 1.mesto forme črni pas 1.dan,Rok Miklavžina 2.mesto forme rumeni pas in3.mesto borbe -71kg Tea Rakuša je bila proglašena za najboljšo deklico tekmovanja