284Taekwon Do Skala Velenje OzadjeBackWash
 
Tae Kwon Do Skala Velenje logo
 
 
pest

Novice: 2017XV. ITF Taekwon-do cup of Serbia, 6.11.2011, 7. 11. 2011

 

Minulo nedeljo, 6. novembra 2011, so člani Taekwon-do kluba Skala preživeli v Srbiji. V spremstvu trenerja Petra Landekerja in sodnika Petra Rozoničnika so se odpravili v Kulo, ter se na XV. Taekwon-do prvenstvu Srbije pomerili s taekwondoisti iz Rusije, Grčije, Bolgarije, Hrvaške, BIH, Srbije in Slovenije.

Velenjčani so se zelo dobro odrezali ter se na najvišjo stopničko povzpeli kar štirikrat: Teja Rakuša (deklice, rdeči pas), Matej Rezar (člani, zeleni pas) in Nejc Rupreht (dečki, - 40 kg) v formah ter Renato Vogler (dečki, -30 kg) v borbah.

Srebrne medalje so osvojili Jerneja Jenšterle (deklice, forme, modri pas in borbe +50 kg), Nejc Rakuša (dečki, borbe –30 kg in forme, rdeči pas), Klemen Vogler (dečki, forme, modri pas) in Tomaž Jenšterle (člani, forme, modri pas).

Na tretjo stopničko pa so se povzpeli Dean Vukančič (dečki, forme, modri pas in borbe -35 kg), Teja Rakuša (deklice, borbe +50 kg), Domen Zabukovnik (dečki, forme, rdeči pas), Luka Krel (dečki, forme, zeleni pas) in Matej Rezar (člani, borbe +85 kg).