284Taekwon Do Skala Velenje OzadjeBackWash
 
Tae Kwon Do Skala Velenje logo
 
 
pest

Novice: 201710. Serbia Open, Bačka Topola, Srbija, 28. 2. 2015, 5. 3. 2015

 

Soboto, 28. februarja 2015, so tekmovalci Taekwon-do kluba Skala Velenje preživeli v Srbiji. S tekmovanjem v Bački Topoli so odprli spomladanski del tekmovanja, ki se bo konec aprila zaključil na Evropskem prvenstvu v Italiji. Velenjčani so z osvojenim pokalom za tretji najboljši klub pokazali, da je njihova pripravljenost že na visokem nivoju in da lahko brez težav posegajo po najvišjih mestih.

Tekmovanja 10. Serbia Open so se udeležili tekmovalci iz Srbije, Bolgarije, Romunije, Madžarske, BIH, Makedonije, Hršvaške in Slovenije. V močni konkurenci so si poleg pokala za tretji najboljši klub, Skalčki priborili še naziv najboljše članice tekmovanja – Jerneja Jenšterle, ter najboljšega mladinca tekmovanja – Dean Vukančič.

Prva mesta so osvojili: Jerneja Jenšterle (mladinke forme črni pas II.dan in borbe -64 kg, ter članice forme črni pas II.dan in borbe -63 kg), Dean Vukančič (mladinci, forme črni pas I.dan in borbe -51 kg), Nejc Rakuša (mladinci, forme črni pas II.dan in borbe -45 kg), Klemen Vogler (mladinci, borbe -57 kg), Nejc Rupreht (mladinci, borbe -69 kg in člani, forme črni pas I.dan) in Renato Vogler (starejši dečki, borbe -45 kg).

Srebrne medalje so si priborili: Klemen Vogler (mladinci, forme črni pas II.dan), Renato Vogler (mladinci, forme črni pas I.dan), Patrick Pasarič (starejši dečki, borbe -40 kg) in Lan Jenšterle (mlajši dečki, forme zeleni pas in borbe -35 kg).

Na tretjo stopničko pa so se povzpeli: Pia Landeker (mlajše deklice, zeleni pas), Erazem Rozoničnik (mlajši dečki, forme zeleni pas), Renato Vogler (mladinci, borbe -45 kg), Patrick Pasarič (starejši dečki, forme rdeči pas) in Nejc Rupreht (mladinci, forme črni pas I.dan in člani, borbe -64 kg).