284Taekwon Do Skala Velenje OzadjeBackWash
 
Tae Kwon Do Skala Velenje logo
 
 
pest

Novice: 201732. Slovenija Open in 19. kup of Serbia, Zagorje in Kula, 7. 11. 2015, 8. 11. 2015

 

Člani Taekwon-do kluba Skala ne počivajo. Preteklo soboto so se pomerili kar na dveh boriščih. Najmlajši so se odpravili na 19. Taekwon-do kup of Srbija v Kulo, medtem ko so se  bolj izkušeni tekmovalci prvič preizkusili na tekmovanju v kickboksu. Tekmovanja v Srbiji se je udeležilo preko 250 tekmovalcev iz 9 držav, v Zagorju pa se je pomerilo 559 kickboksarjev iz 73 klubov. Najmlajši so odlično zastopali barve Slovenije in pridobili mnogo novih izkušenj, mladinci in člani pa so ponovno dokazali, da sodijo v svoji pripravljenosti v sam vrh, pa naj bo to v svoji borilni veščini ali kje drugje.

Na 19. Taekwon-do kupu v Srbiji se je na najvišjo stopničko povzpel: Amar Halilović (mlajši dečki, forme zeleni pas). Bronaste medalje pa so osvojili: Tamara Vogler (starejše deklice, forme modri pas), Taras Alič (mlajši dečki, forme zeleni pas), Erazem Rozoničnik (starejši dečki, borbe -55 kg), Amar Halilovič(mlajši dečki, borbe -40 kg) in Tai Zorko Vačovnik (starejši dečki, forme rdeči pas).

V Zagorju, kjer je potekal 32. Slovenija Open v kickboksu je zlato medaljo osvojil Domen Zabukovnik(mladinci, light kontakt -63 kg). Drugi so bili: Jerneja Jenšterle (članice, light kontakt -65 kg), Borut Sobota (člani, light kontakt -74 kg) in Dean Vukančič (mladinci, light kontakt -57 kg). Bronasto medaljo pa si je priboril Nejc Rakuša (mladinci, light kontakt -52 kg).