284Taekwon Do Skala Velenje OzadjeBackWash
 
Tae Kwon Do Skala Velenje logo
 
 
pest

Novice: 201710. Doboj Open, Ahac Open, 1. 10. 2016, 22. 11. 2016

 

Skalčki so 1. oktobra nastopili kar na treh prizoriščih. Mladinska ekipa je predstavljala Taekwon-do klub Skala na prireditvi Velenje se predstavi na Titovem trgu. Najmlajši so tekmovali v Šentjurju, nekoliko izkušenejši, ki se že tudi borijo, pa so se odpravili v Doboj v Bosno.


Najmlajši Skalčki so v Šentjurju nastopili na Ahac Open 2016. Prvo tekmovanje v sezoni, za nekatere pa celo prvo tekmovanje nasploh, je tako za njimi in domov se bodo vrnili z novimi izkušnjami in s štirimi medaljami.

Zlato medaljo si je priboril Dominik Jerovšek (mlajši dečki, forme rumeni pas).

Drugo mesto je osvojil Janez Dolinšek (mladinci, forme rumeni pas).

Tretja pa sta bila Tina Sušec (mlajše deklice, forme rumeni pas) in Jaka Kumer (mlajši dečki, forme rumeni pas).


Tudi v Bosni so Skalčki zelo uspešno zaključili z nastopi na 10. Doboj Open 2016. Skupno so osvojili pokal za tretji najboljši klub.

Na najvišjo stopničko so se povzpeli Filip Žak Glavnik (starejši dečki, forme črni pas I.dan in borbe -45 kg), Pia Zoja Glavnik (starejše deklice, forme rdeči pas in borbe -35) in Erazem Rozoničnik (starejši dečki, forme modri pas).

Srebrne medalje sta osvojila Tjaš Luka Glavnik(mlajši dečki, forme zeleni pas in borbe -30 kg) in Tamara Vogler (starejše deklice, borbe -40 kg).

Tretji pa so bili Patrick Pasarič(mladinci, borbe -51 kg), Teo Sobota(mlajši dečki, forme zeleni pas in borbe +45 kg), Taras Alić (starejši dečki, forme modri pas in borbe -50 kg), Dean Ocepek (starejši dečki, borbe -60 kg), Erazem Rozoničnik (starejši dečki, borbe -60kg) in Klemen Glinšek (mladinci, borbe -69 kg).