284Taekwon Do Skala Velenje OzadjeBackWash
 
Tae Kwon Do Skala Velenje logo
 
 
pest

Novice: 2017Doboj Open 2017, 7. 10. 2017, 9. 10. 2017

 

V Doboju je preteklo soboto potekalo mednarodno odprto prvenstvo Doboj Open, ki so se ga udeležili tekmovalci iz 29 klubov iz Avstrije, Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije in Makedonije. Velenjčani so svoje delo na prvenstvu odlično opravili in se domov vrnili tudi s pokaloma za najboljši deklici. Najboljša mlajša deklica je tako postala Tadeja Sušec, najboljša starejša deklica pa Pia Zoja Glavnik.

Na prva mesta so se povzpeli: Tadeja Sušec (mlajše deklice, forme rumeni pas in borbe do 30 kg), Pia Zoja Glavnik (starejše deklice, forme črni pas I.dan in borbe do 40 kg), Dominik Jerovšek (mlajši dečki, forme zeleni pas) in Tamara Vogler (starejše deklice, borbe do 45 kg).

Srebrno medaljo si je priboril Patrik Kos (starejši dečki, borbe do 60 kg).

Tretji pa so bili Thai Lihteneker Koštomaj (mlajši dečki, forme rumeni pas), Teo Harnik (mlajši dečki, forme rumeni pas), Taras Alić (starejši dečki, forme rdeči pas in borbe do 55 kg), Tina Sušec (starejše deklice, borbe do 30 kg), Amar Halilović (starejši dečki, borbe do 45 kg) in Erazem Rozoničnik (starejši dečki, borbe do 60 kg).