284Taekwon Do Skala Velenje OzadjeBackWash
 
Tae Kwon Do Skala Velenje logo
 
 
pest

Novice: Januar 2011

 

Ekipno državno prvenstvo - Braslovče, 30.1.2011, 31. 1. 2011

V nedeljo, 30. januarja 2011, so se tekmovalci Taekwon-do kluba Skala udeležili ekipnega državnega prvenstva, ki ga je ITF Zveza za tradicionalni Taekwon-do Slovenije skupaj s Taekwon-do klubom Sun organizirala v Braslovčah. Velenjčani so se tekmovanja udeležili z nekoliko okrnjenimi ekipami, saj se kar nekaj mladincev in članov intenzivno pripravlja na prihajajoče evropsko prvenstvo, ki bo zadnji teden v februarju potekalo v Estoniji. Ker se pogosto zgodi, da ekipni dogodki, pa tudi test moči in specialna tehnika, privedejo do poškodb, se je trener Landeker odločil, da je prioriteta članov reprezentance evropsko prvenstvo in zato ni želel tekmovalcev izpostavljati nepotrebnemu tveganju.

Ekipno državno prvenstvo v Taekwondo-ju ITF, 30. 1. 2011

V nedeljo, 30. januarja s pričetkom ob 9. uri bo v Braslovčah potekalo ekipno državno prvenstvo za mladince in člane v formah, borbah, specialni tehniki, testu moči in samoobrambi, ter posamezno državno prvenstvo v specialni tehniki in testu moči.

Izpiti za rdeče in črne pasove - Ljubljana, 15. in 16.1.2011, 19. 1. 2011

15. in 16. januarja 2010 je v telovadnici OŠ Vodmat v Ljubljani potekal seminar in izpiti za opravljanje rdečih in črnih pasov. Seminarja so se udeležili tudi Skalčki in v nedeljo uspešno opravili izpite za rdeče pasove. Novi nosilci rdečih pasov so: Teja Rakuša, Nejc Rakuša, Domen Zabukovnik, Žiga Polc, Žan Polc in Igor Popovič. Čestitamo!