284Taekwon Do Skala Velenje OzadjeBackWash
 
Tae Kwon Do Skala Velenje logo
 
 
pest

Novice: Februar 2011

 

Slovenski taekwondoisti zaključili evropsko prvenstvo, 28. 2. 2011

V Estoniji se je končalo XVII. mladinsko, XXVI. člansko, III. veteransko in I. otroško evropsko prvenstvo v Taekwondo-ju verzije ITF. Slovensko himno smo v Tallinu slišali dvakrat, člani slovenske reprezentance pa so se na stopničke povzpeli še štirikrat. Od tega so tri odličja osvojili Skalčki: Aljaž Žvikart, borbe, mladinci, -63 kg – 1. mesto, Staša Lipnik, borbe, mladinke, - 69 kg – 2. mesto in Tanja Verboten, forme, članice, črni pas I.dan - 3. mesto

Evropsko prvenstvo, Tallinn Estonija, 25. 2. 2011

Povzetek rezultatov naših reprezentantov po dveh dneh Evropska prvaka sta postala Žan Marguč, borbe člani -64 kg in Aljaž Žvikart, borbe mladinci -63 kg, podprvakinja Staša Lipnik, borbe mladinke -70 kg, 3. mesto pa so osvojili Žan Mernik, borbe mladinci -51, Luka Kos, borbe mladinci + 75 kg in kg in Tanja Verboten, forme članice I.dan. Tudi ostali reprezentanti so se zelo dobro »odrezali«, s kančkom športne sreče pa bi osvojili medalje. Vsi ste najboljši!! Vsem iskrene čestitke!!

XXVI. člansko, XVII. mladinsko, III. veteransko in I. otroško Taekwon-Do evropsko prvenstvo, 20. 2. 2011

V času od 23.-27.2.2011 se bo v Tallinu, Estoniji odvijalo XXVI. člansko, XVII. mladinsko, III. veteransko in I. otroško evropsko prvenstvo v Taekwondo-ju verzija ITF, Slovenijo pa bo na prvenstvu zastopalo 13 športnikov, ki so ta vikend zaključili z zadnjimi intenzivnimi pripravami.